Bandskaring-industri-balslow

Båndskæring

Vi skærer dine metervarer om til bånd

Carelabels-industri-balslow

Brug for carelabels og logobånd?

Dansk produktion af trykte etiketter og bånd med tryk

Skraabaand-industri-balslow

Egenproduktion af skråbånd

Vi producerer skråbånd i standard- og specialfoldninger

Er du industrikunde med brug for store mængder?

… så kan vi hjælpe med forskellige løsninger …


Til industrikunder sælger vi tilbehørsartikler, som benyttes i kundernes egen produktion af varer. Kunderne er fordelt over mange forskellige brancher udover traditionel konfektions- og beklædningsindustri. Vores tilbehørsartikler kan ligeledes ses i slutprodukter som lampeskærme, havemøbler, telte, dyner, puder, industrifiltre, fodboldnet mv.

Til industrikunder tilbyder vi følgende 3 hovedproduktgrupper;
Kantebånd / Trykte etiketter / Væv, badges, hang-tags mv.

Dansk produktion

Høje krav til kvalitet og hurtig leveringstid gør at Balsløw A/S har bevaret produktion i Danmark. Vores mangeårige erfaring med både tekstilbånd og forskellige specialiserede trykteknikker, gør os til en pålidelig og branchekendt leverandør.

Vores egenproduktion i Danmark medfører en kontinuerlig kvalitetssikring samt kontrol med hele værdikæden, således at vi er fleksible og hurtige til omstillinger i produktionen. Vi er gearede til at håndtere både store og små ordrestørrelser.

Værdikæderne for henholdsvis tekstilbånd og trykning overlapper ofte hinanden, og her har egenproduktion af begge typer en meget vigtig betydning for muligheden for koordinering og tilpasninger.

Vores interne grafiske afdeling er også medvirkende til at responstiden fra første kundekontakt til færdig produktion er minimeret. Den direkte dialog i samme hus mellem design og produktion er et meget vigtig parameter for at optimere samarbejdet og minimere tekniske problemer i trykprocessen.

Bånd
Tryk

Produktanvendelse

Vores forskellige typer af tekstilbånd og etiketter til industrikunder anvendes i en bred vifte af hverdagsprodukter. Foruden traditionel konfektion og beklædning kan vores tilbehørsartikler ogå ses i eksempelvis barnevogne, lampeskærme, havemøbler, telte, dyner, puder, industrifiltre, fodboldnet mv.

Således er vores varer en vigtig tilbehørsartikel i en lang række af slutprodukter. Vores kundekartotek tæller mange markedsledende virksomheder, som kræver høj kvalitet og leveringssikkerhed, hvilket vi via vores mangeårige erfaring er garant for.