Om os

Balsløw A/S er en familieejet virksomhed med over 70 års erfaring inden for tekstilbranchen. Igennem årene har vi haft fokus på produktion og salg af forskellige typer tilbehørsartikler – alt sammen til tekstilbranchen. 


Vi blev grundlagt i København i 1946 under navnet Fred B. Balsløw A/S. Vi startede som grossistvirksomhed, og solgte tekstiler i hele Danmark. I 1965 etablerede vi egen produktionsvirksomhed i Hadsund. Fokus var på udstansning af tekstiler samt produktion af skjorteflipper. 


Vi producerede desuden forskellige former for tekstilbånd, hvilket også udgør en del af vores produktsortiment i dag. I slutningen af 80’erne startede vi en produktion af trykte etiketter, hvilket også er en del af grundlaget for vores virksomhed i dag. For at udvide vores sortiment af etiketter opkøbte vi i midten af 90’erne en dansk etiketproducent ved navn Hensgen. 

Vi tog navneændring til Balsløw-Hensgen A/S, og kunne tilbyde vores kunder både trykte og vævede etiketter samt hang-tags og diverse tekstilbånd. Omkring år 2000 outsourcede vi dele af vores produktion til leverandører i Fjernøsten. 
Vi fokuserede nu udelukkende på at producere trykte etiketter og tekstilbånd i Danmark, mens andre tilbehørsartikler blev købt ind direkte hos underleverandører. I 2007 åbnede vi eget kontor i Hong Kong. 

Formålet var at tilbyde lager- og distributionsfaciliteter på de primære markeder, hvor vores kunder producerer deres varer. Ligeledes var det hensigten at forbedre vores sourcing faciliteter på de færdigvarer, vi ikke selv producerede. Vi har efterfølgende åbnet op for salg til både detail- og privatkunder. Balsløw A/S er i dag en konkurrencedygtig international virksomhed med en kombination af egenproduktion i Danmark samt selskab i Hong Kong. 

Vi har taget navneændring til Balsløw A/S for at symbolisere, vi er en familieejet virksomhed med historiske rødder i den danske tekstilindustri.